Werkwijze

Vanuit langjarige ervaring en nieuwsgierigheid naar creatieve oplossingen werken kunnen wij u adviseren over beleid, visie en ontwikkelingen. 

Beishuizen P&C maakt op basis van uw vraag een totaal plan van aanpak wat rekening houdt met de kwaliteiten binnen uw eigen organisatie. Waarom uitbesteden als de kennis aanwezig is?

Ons plan van aanpak is altijd specifiek toegesneden op uw vraag. Dit vraagt  een uitgebreide kennismaking met u en uw organisatie. Dit traject is altijd vrijblijvend beide partijen. Wij maken graag de tijd om in de kennismakingsgesprekken te bepalen wat uw vragen en behoeften zijn.

Projectmatig creëren

Bij de aanpak van complexe vraagstukken maken wij gebruik van technieken die zich in de praktijk bewezen hebben. De nadruk ligt hierbij op 

  • een goede vraagformulering;
  • structuur geven aan het proces;
  • analyse van de omgeving;
  • kennisinbreng;
  • samenwerking. 


Mensen

Mensen bepalen het succes van een project. Het is van groot belang om vroegtijdig te kijken naar de mensen die "aan boord" zijn om vervolgens te bepalen welke competenties aanvulling behoeven.

NB: het verschil tussen een succesvol en een niet-succesvolle samenwerking ligt  in het plezier in het werk. Onze persoonlijke aanpak zorgt voor een hoogwaardig, samenhangend en enthousiast planteam. Uit onderzoek (Selin, 1992) is gebleken, dat de oorzaak van niet-succesvolle projecten voor 33% ligt in organisatie en management van het project. Het succespercentage wordt door onze werkwijze aantoonbaar verhoogd. Graag brengen wij u dan ook in contact met onze referenties.

enneagram


enneagram


© Beishuizen P & C, Engelberterweg 50 9723 EN Groningen, kvk 02078981